09. 02. 2014

Veština spontanog kruga - put savršenog čoveka

SEMINAR - Spiritualna rotacija svetlosti

Izvorna esencijalna prenatalna čigong i tai či veština „spontanog kruga“ © predstavlja konekciju,komunikaciju i harmoniju Čoveka i Prirode - pulsaciju beskonačne energije Univerzuma.

 
Seminar vodi učitelj Mario Topolšek - organizator seminara je Predrag Žižović 064.270.23.37
Datum održavanja seminara: 20.07.2014. - 25.07.2014.
Zbog ograničenog broja mesta krajnji rok za prijavu je 01.06.2014. godine 

VAŽNO OBAVEŠTENJE 

 Kako u Gostoljublju, etno selu gde je trebao da se održi letnji seminar, nisu ispoštovali dogovor bili smo prinuđeni da promenimo lokaciju na kojoj će se održati seminar. Ove godine seminar će se održati na Divčibarama. Svi uslovi i datumi ostaju isti, a zbog većeg kapaciteta smeštaja ostalo je još slobodnih mesta za prijavu.

 

null

 

Veština spontanog kruga razvija mentalno osećajni potencijal koji predstavlja visok nivo upotrebe svesti i emocija,vitalne životne sile - energije, mudrosti i inteligencije, pokretanja slobodnog tela kao celine. Veština Spontanog kruga daje spoznaju i razvija jedno unutrašnje znanje, poznavanje samog sebe. 
 
Mi smo rezultat naših misli, osećaja i aktivnosti našeg svakodnevnog života. Isključivo od vas zavisi da li ćemo dozvoliti sebi da napredujemo na putu savršenog čoveka Svetlosti. Ako želimo da nešto promenimo i pomognemo sebi i našoj planeti Zemlji - treba da radimo na sebi, da razvijamo, spoznajemo sebe i da učimo. 
 
Bez obzira da li vežbate neku veštinu uma i tela, ili ste neaktivni, bez obzira da li se bavite sportom ili lepom umetnošću, bez obzira na pol i godine starosti, dođite da naučite jedinstvo uma i tela, spoznajuvaših prirodnih potencijala i mogućnosti.  
 
Vežbanje ove esencijalne izvorne veštine može vam doneti mnogo radosti i sreće, vitalnosti i lepote uma i tela, dubinske relaksacije i ravnoteže, regeneracije i detoksikacije, može vam pomoći da se oslobodite pogrešnih navika i emocija, stresa i hroničnog umora, da opravite svoje energetske neispravnosti, da zaštitite svoj um i telo od raznih štetnih patogenih zračenja i da spoznate unutrašnju alhemiju i dugovečnost...  
 
Frekvencija - rezonanca koju ispoljavate u ovom trenutku je vaš lični identitet, vibracija vašeg fizičkog tela, emocija, mentalnog i spiritualnog dela vaše ličnosti. 
 
Dođite da naučite izvornu veštinu ukorenjivanja, bez koje je balans nervnog sistema potpuno poremećen, a informacijsko znanje haotično, razdvojeno i nepovezano. Naučite da promenite svoju stvarnost menjanjem svoje lične frekvencije.
 
Oslobodite se brzo slabosti i stresa, uz drevnu terapeutsku veštinu „upredanja svile" u kojoj mekim i laganim pokretima pomoću čigogng vretena aktiviramo zglobove, tetive i mišiće.
 
Smeštaj

Ponuda obuhvata oko 20 sati praktične nastave raspoređene u pet dana.  Pun pansion obuhvata tri obroka, vegetarijanska ili mesna. 

 

 

 

 

Estarlyn [neregistrovani] 08. 04. 2014, 21:06:46

lncnzkFKRs

A few years ago I'd have to pay someone for this inaoimftron.